Cenk Eren: Aşk müziği yazdım, aşk bekliyorum

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ünlü müzikçi Cenk Eren, Cihangir sokaklarında objektiflere takıldı. Muhabirlerin “Cenk Beyefendi neler yapıyorsunuz?” sorusuna müzikçi, “Her şey yolunda, sahne yapıyoruz yeni bir müziğim var o çıkacak. Doğal ki ismi söylemiyoruz zira sürpriz. Kelam ve müziği bana ilişkin bir müzik. Taşkın Sabah aranjesini yaptı. Biliyorsunuz ben daha fazlaca slow adamıyım. Bu yaştan daha sonra epeyce hareketli müzik yakışmıyor bize” dedi.

“VAR DOĞAL DÜN BULDUM”
Muhabirlerin, “Peki Cenk Beyefendi aşk var mı? Bu aşk müzikleri aşk olmadan yazılmaz” sorusuna Eren, “Var olağan dün buldum birebir vakitte, yok yok latife yapıyorum olursa siz görürsünüz aslına bakarsanız. Keşke olsa fakat bulamıyorum. Evvel aşk müzikleri geldi, kendisi de gelir herbiçimde bekliyoruz” diye konuştu.

“RAHAT HİSSEDİYORSA YAPSIN”
Muhabirlerin, “Gülşen’i nasıl buldunuz? Kıyafeti yakışmış mı?” sorusuna Eren, “Ben de ne vakit bu soruyu soracaksınız diye merak ediyordum. Nitekim epeyce yakışmış ben orda en çok giysisine dikkat ettim. Başka şeyi, kucağa oturma olayını kastediyorsan olur bu biçimde şeyler. Sahne dünyasında başa takmamak lazım, kim ne istiyorsa onu yapsın. Gülşen kendini rahat hissediyorsa yapsın öteki kimseye laf kelam düşmez, ben bunu bilir bunu söylerim. Herkes kendinden sorumludur. Ben üçüncü şahıslar hakkında hiç konuşmak istemiyorum bunu kesinlikle yazın” dedi.?

“UTANÇ DUYGUSU”
Okan Bayülgen, katıldığı TV programında yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişyi. Bayülgen, ‘Tarafını Seç’ programında şu açıklamayı yapmıştı; “Onları çöpe atıyorum, hepsini. Onlar çöp, hepsi çöp. Para kazanmaya çalışan zavallılar hepsi. hiç bir şey olmaz onlardan. Onlar birtakım aplikasyonlar geçerliliği koruduğu sürece bir şey yapabilen, bu yolla da üç beş kuruş para kazanabilen beşerler. Öbür bir şey değil…”

“Sevdiğimiz, tanıdığımız sanatkarların bu işlere girmesi bende utanç duygusu uyandırıyor. Beşerler niye sanatlarını yapmak yerine Instagram üzerinden buna tenezzül ederler anlamıyorum. Çok nahoş bir şey bence.”

“ZAVALLI BÜCÜR”
Bayülgen’in bu kelamlarına Cenk Eren’den yanıt geldi. İsim vermeden oyuncuya ateş püsküren ünlü müzikçi, Instagram hesabı üzerinden çok sert bir açıklama yaptı. Para kazanmaya çalışan zavallılar demiş, e sen para için yerini açan insanı üç kuruş daha fazla kazanacağım diye arttan iş çevirensin, onu ne yapacaksın zavallı bücür… Doğal senin zavallı dediğin çocuklar senin karakterini bilmedikleri için bu biçimde zevzeklik yapıyorsun, adama ne derler biliyormuşum haydi oradan, haydi oradan. Ah bir karşılık versen de dayak yememek için kendini nasıl müdüriyete kilitlediğini de anlatsak.

“Geçmişi unutmamak lazım değil mi? Sana bu karşılığı vermek için yedi sene bekledim. Çok sabırlıyımdır. İntikam değil fakat unutmadığını bilmeni istedim. Haydi uğurlar olsun.”