Cem Özer: ‘Ben sevmedim, git tokat at’la olmaz!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Cemil İpekçi, moda dünyasındaki 50’nci yılını Open Stage İlkbahar-Yaz moda günlerinin finalinde düzenlediği defileyle kutladı. Lazzoni Otel’de gerçekleşen defilede; Azra Akın, Gizem Özdilli, Sinem İnanç, Özge Ulusoy ile 65 yaşındaki bir periyodun ünlü modeli Hülya Yiğitalp de podyuma çıktı.

“O BİR DUAYEN”
Gecede ödül alan Cem Özer, eşi Pınar Dura ile objektiflere poz verdi. 62 yaşındaki şovmen, “Cemil İpekçi’nin Türk motifleriyle kozmik bir çizgi yakalamasını epey seviyorum. O bir duayen” dedi.

“SANATTA MUKAYESE OLMAZ”
Ünlü isim, son periyotta yapılan talk show’larda argo kullanılmasına nasıl baktığı sorusu üzerine, mevzuyu Will Smith’in Chris Rock’ı tokat atmasına getirdi. Özer, “Kim hangi yemeği seviyorsa onu yesin. Argo seviyorsan git izle, sevmiyorsan izleme. Emekte sanatta mukayese olmaz. Mizahın nasıl yapılacağına onu yapan karar versin. Ben sevmedim git tokat at, o denli olmaz” formunda konuştu.

“ZEKAMLA REZİL RÜSVA EDERSİM”
Cem Özer, “Will sonunda özür diledi lakin sen sanatçısın, herkesten hayli öfke denetimi olmalı. Ben olsam karşımdakini zekamla rezil rüsva ederdim” sözlerini kullandı.

“SINIRI AŞTIM! ÇOK UTANDIM”
Los Angeles’taki Dolby Theatre’da gerçekleşen 94. Oscar Ödülleri’ne Will Smith’in, sunucu Chris Rock’a tokat atması damga vurmuştu. Komedyen, Smith’in eşi Jada Pinkett’ın ‘saçkıran’ niçiniyle dökülen ve kazıtmak zorunda kaldığı saçlarını espri konusu yapmıştı. Bu latife daha sonrası hudutlarına hakim olamayan ABD’li oyuncunun bu hareketi tartışmaları birlikteinde getirmiş, Smith’i haklı bulanlar ve reaksiyon gösterenler olmuştu.

Dünyaca ünlü aktör, tokat olayından bir gün daha sonra ise toplumsal medya hesabından yaptıkları için pişman olduğunu belirten bir paylaşım yapmıştı: Şiddet her çeşidi zehirli ve yıkıcı. Benim dün geceki hareketlerim kabul edilemez ve affedilemez. Espriler işin bir modülü ancak Jada’nın sıhhat durumuyla ilgili bir espri bana fazlaca fazla geldi ve duygusal davrandım. Kamuoyunun önünde senden özür dilemek istiyorum Chris. Hududu aştım ve kusurluydum. Çok utandım ve hareketlerim olmak istediğim adamı göstermiyor. Dünyada şiddete yer olmamalı.

“HALEN BU OLAYI SİNDİRİYORUM”
Chris Rock ise Boston’da şov yapacağı salona giriş yaparken muhafazalarıyla objektiflere yansımıştı. 57 yaşındaki komedyen, şov başında tokat olayı hakkında izleyicisine, “Hafta sonunuz nasıl geçti? Benim çabucak hemen yaşananlarla ilgili söyleyecek bir şeyim yok. Hala bu olayı sindiriyorum. Şayet bunun için geldiyseniz üzgünüm lakin hala olayı işliyorum. Bir noktada bu mevzuda konuşacağım” sözlerini kullanmıştı.