Burcu Kıratlı: Ben hala evli bir bayanım!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Müzikçi Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, 1 Ocak 2019’da Amsterdam’da nikah masasına oturmuştu. Dokuz ay evli kalan çift, ani bir kararla boşanmış; ayrılığa Burcu Kıratlı’nın kıskançlık krizlerinin niye olduğu sav edildi. Birbirlerinden uzak kalmaya 20 gün dayanabilen ünlü ikili, bir daha bir ortaya gelmiş ve Şubat 2021’de ikinci kere nikah masasına oturmuştu.

Çok geçmeden Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı ile meskenleri ayırdıklarını açıklamıştı. “Şu anda evlilik çıkmazındayız” diyen 39 yaşındaki Akçıl, kelamlarını şöyleki sürdürmüştü:

“Her evlilikte yaşanabilecek krizler bunlar. Her gün konuşuyoruz, çözmeye çalışıyoruz. Ben şu anda ikinci nikâh öncesi taşındığım 4. Levent’teki büyük daireyi Burcu’ya bıraktım, kendim farklı bir yere geçtim. Lakin sonuçta ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, yine birebir çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu, iki defa âşık olup evlendiğim bayan. Bendeki yeri tartışılmaz. İkinci kere evlenecek kadar bedel verdiğim bir bayan.”

“ASLA ALDATMA YOK”
Burcu Kıratlı, mevzuyla ilgili olarak “Evet, şu an bir boşanma durumumuz var fakat beklemedeyiz. Asla aldatma yok. Ortaya üçüncü şahıslar girdi. Bizim kederimiz büsbütün kendimizle. Kaygımız de iki kişilik, kavgamız da iki kişilik, aşkımız da iki kişilik. Birbirimize hayli ağır yaşattığımız bir şey yok. Yalnızca bekliyoruz. kararınu da yakında goreceğiz” demişti.

Kıratlı, ondan sonrasında ise Bebek’te bir yerden çıkarken kameralara yansımış; gazetecilerin, “Sinan Akçıl ile ile ikinci kere boşanma evresine geldiniz. Bunun sebebinin üçüncü bir kişi olduğu söyleniyor. Yanlışsız mu?” sorusuna “Öyle bir şey katiyen yok. İki uygar insan üzere boşanma sonucu aldık. Hala tıpkı sitede altlı üstlü oturuyoruz. Ortamızda geçen makûs bir olay yok” yanıtını vermişti.

“DAVALAR AÇILDI, BOŞANIYORUZ”
2019 yılında kaybettiğimiz usta sanatçı Dilber Ay’ın sarsıcı ömrünü anlatan sinemanın galasında görüntülenen Sinan Akçıl da, “Davalar açıldı, boşanıyoruz. Artık resmileşti, umarım ikimiz ortasında iyisi olur” açıklamasını yapmıştı.

Burcu Kıratlı, tüm bu yaşananların akabinde geçtiğimiz gece Etiler’de bulunan bir çorbacı çıkışı objektiflere takıldı.

“SEYİRCİNİN ALKIŞI BANA UYGUN GELİR DİYE DÜŞÜNDÜM”
Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kıratlı, “Çok hastayım, tiyatro oyunum vardı çıkışta da güzel gelsin diye çorba içmeye geldim. Seyircinin alkışı bana yeterli gelir diye düşünmüştüm, seyircim beni az da olsa iyileştirdi” diye konuştu.

Projelerinden de bahseden oyuncu, “Tiyatro devam ediyor şu an, geri dönüşler epeyce hoş, mutluyuz. Bir dizi projem olabilir, bakalım. Şayet olursa televizyona olacak bir proje” dedi.

“HALA BOŞANMADIM”
Kıratlı, geçtiğimiz günlerde isminin Avukat Nail Gönenli ile anılmasını hatırlatan muhabirlere, “Nail benim 10 yıllık arkadaşım. Asla bu biçimde bir şey olamaz, ben hala evli bir hanımım arkadaşlar. bu biçimde bir şey asla yapmam. Sonuçta hala boşanmadım, ben asla bu biçimde bir şeyi yapmam” yanıtını verdi.

Gazetecilerin “Sinan Beyefendi baba olma isteğini askıya aldığını söylemişti, yenidendan da bir barışma olur mu?” sorusu karşısında ise Kıratlı, “Benimle bir arada olamayacağına nazaran bu biçimde bir şey demesi çok normal” diyerek yinedan barışma sorularını cevapsız bıraktı.

Öte yandan Sinan Akçıl, evvelki günlerde Adıyaman Park AVM’nin dördüncü yılında sahne almıştı. Adıyamanlı sevenlerine müzik ziyafeti sunan ünlü müzikçi, konser daha sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

“BABA OLMA HAYALLERİM VARDI”
Daha evvel “Ayrılık sebebi çocuk mu?” sorularına, “Ben çocuk epeyce istiyorum biliyorsunuz, baba olmak istiyorum” diye yanıt veren Akçıl, sahnede seyircilere “Benim aşkım sizsiniz, aşk yok artık” diye bağırması hatırlatılınca, “Ben izleyicime, dinleyicime aşığım artık. Baba olma hayallerim vardı biliyorsunuz, onu da erteledim” yanıtını vermişti.

“BEBEĞİMİZE BAKTIĞIMIZ İÇİN GELEMİYOR OLMAMIZ LAZIMDI”
Kıratlı ve Akçıl, Kasım 2021’de ise bir ödül merasiminde bir arada kameraların karşısına geçmişti. Müzikçi, “Aslında şu anda buraya bebeğimize baktığımız için gelemiyor olmamız lazımdı fakat olmuyor işte” diyerek imalı bir açıklama yapmıştı.