Burcu Kara, yeni doğan oğluyla fotoğrafını paylaştı: Bir küçük süt sıkıntısı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
42 yaşındaki ünlü oyuncu Burcu Kara, 2016 yılında üretimci ve direktör Fırat Parlak ile nikah masasına oturmuştu. Hoş oyuncu, 2017’de Ali ismini verdiği oğlunu kucağına alarak, birinci sefer annelik hissini hayatıştı. Ünlü çift, evvelki aylarda ikinci bebeklerini beklediklerini de açıklamıştı.

OĞLUNA KAVUŞTU

Burcu Kara-Fırat Parlak çifti, 10 gün evvel ise heyecanla bekledikleri bebeklerine kavuşmuştu. Bir erkek çocuk sahibi daha olan Kara, Can ismini verdikleri oğlunun ayağını tuttuğu bir kareyi; “Can’ımız geldi” iletisiyle 882 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınlamıştı.

HASTANE ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİ

Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde Maslak’ta hastaniçin çıkarken görüntülenmişti. İkinci çocuğunu dünyaya getiren Kara, “Çok büyük bir memnunluk. Allah herkese nasip etsin. Biz bunu ikinci sefer yaşıyoruz. Biraz sorunlu, sıkıntı bir müddetç oldu bizim için hastane tarafı; lakin epeyce şükür sağlıklı ve konuta gidiyoruz. Ağabeyi de epey heyecanlı, o da hayli keyifli. Kardeşinin taklidini yapıyor, fazlaca keyifli oldu” demişti.

Ünlü isim, muhabirlerin; “Burcu Hanım kaç kilo doğdu bebek?” sorusuna, “3.5 kilo doğdu. Biraz ezalar yaşadık fakat artık düzgünüz. Mümkün olduğu kadar sağlıklı atlatmaya çalıştık. İnşallah bundan daha sonrası daha yeterli olur. Kendimize anı kalsın diye fotoğraflar da çektirdik. İleride sevenlerimizle de paylaşırız” yanıtını vermişti.

“TEBRİK EDİYORUM KARIMI”

Fırat Parlak ise “Çok memnunum. Burcu hoş bir doğum yaptı. Ben uzun bir vakittir yoktum burada. Burcu tek başına hamilelik geçirdi, tebrik ediyorum karımı. New York’taydım, yetişemem diye kaygı ettim ancak fazlaca şükür beni bekledi ve geç geldi” demiş ve ünlü çift; yeni doğan bebekleri ile meskenlerinin yolunu tutmuştu.

“9 GÜNÜMÜZÜN ÖZETİ BU”

Tüm bunların akabinde Burcu Kara, 884 bin takipçisi olan Instagram hesabından bebeğiyle yeni bir karesini paylaştı. Oğlu Can’ı omzuna yaslayan ve bir çok yorgun görünen Kara, gönderisine; “Bir küçük süt sıkıntısı… Bizi merak eden tüm sevenlerimiz için, 9 günümüzün özeti bu” notunu düştü.

Ünlü isimlerin beğeni ve yorum yağdırdığı bu fotoğrafa; “İyi olmanıza hayli sevindim”, “Ne güzelsiniz” ve “Kolay değil, yüzünüzden belirli uykusuz kaldığınız… Lakin en hoş şey anne olmak” üzere iletiler yazıldı.