Burak Sergen’den uzaklaştırma sonucu! Nihan Ünsal isyan etti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Nisan 2021’de koronavirüse yakalanan; 15 gün entübe edilen, 45 gün hastanede tedavi goren Burak Sergen, taburcu olduktan daha sonra 3 Haziran 2021 tarihinde kendisinden 28 yaş küçük Nihan Ünsal ile nikâh masasına oturmuştu. Çift, Ekim 2021’de ihanet argümanıyla ayrılmıştı. 61 yaşındaki oyuncu, yazılı ve görsel basına yansıyan haberler ve manzaralar üzerine boşanma davası açmıştı.

“İHANET OLAYI DOĞRU”

Ünsal’ın, İzmirli bir iş insanıyla yaşadığı bağlantının fotoğraflarla kanıtlandığı argümanlar içinde yer almıştı. Sergen’in menajerlik şirketi, “Burak Beyefendi kenara çekildi ve olanları izliyor. İhanet olayı hakikat ki dava açıyor. Boşanma olayı da doğru” açıklamasını yapmıştı.

“ÇOCUĞU İLE TANIŞTIRACAK KADAR ÖNEMLİ BİR İLİŞKİ”

Nihan Ünsal ise kısa müddet evvel yeni bir aşka yelken açan Sergen hakkında “çocuğu ile tanıştıracak kadar önemli bir bağı olduğunu” öne sürerek karşı boşanma davası açmıştı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI!

Karşılıklı atılımlar daha sonrası ikili birbirine adeta düşman kesildi. Nihan Ünsal’ın İstanbul’a geldiğini öğrenen Burak Sergen, geçtiğimiz günlerde soluğu karakolda aldı ve boşanma basamağında olan eşine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Büro’da uzaklaştırma sonucu aldırdı.

“PSİKOLOJİK ŞİDDETE MARUZUM”

Karakolda yaklaşık iki saat söz veren Ünsal, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünsal, ayrılık sonucu öncesi bir arada yaşadıkları meskene gideceğinden korkan eşinin kendisi hakkında palavra tabir verdiğini söylemiş oldu.

Biz çabucak hemen boşanmadık. Ben İstanbul’a geldiğim için, sevgilisi ile bir arada evliyken ikamet ettiğimiz meskende kaldıkları için muhtemelen meskene gidip, bunu nazaranceğimi düşündü. O yüzden de palavra sözlerle bir uzaklaştırma çıkartmış. Ben de söz verdim. Uğraşamıyorum artık. aslına bakarsan yeteri kadar ruhsal şiddete maruzum Burak Beyefendi tarafınca. Kendisini de içeride, görmedim aslına bakarsan.

“EN GÜÇ VAKTİMDE YANIMDA GİZEM VARDI”

Burak Sergen, Ocak 2022’de sevgilisi olduğu sav edilen Gizem’le Etiler’de objektiflere takılmıştı. Koronavirüse yakalandığı devirle ilgili konuşan oyuncu, “Hastanede yattığım günlerde etrafımdan hiç dayanak görmedim. En sıkıntı vaktimde yanımda Gizem ve evladım vardı” açıklamasını yapmıştı.