Boran Kuzum: Bütün takımdan kopmak sıkıntı oluyor!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
bir müddetdir yurt haricinde olan Boran Kuzum, “Yurt haricinde olduğun vakit içinderda bize ilişkin olan ve olması da hoş olan şeylere karşı hasret hissettin mi?” sorusunu yanıtladı.

Başarılı oyuncu, “Kesinlikle hasret hissettim. Biz millet olarak samimi insanlarız her şeydilk evvel. Bir şeyleri konuşurken gerçek manada gözlerimizin içine bakarak, dokunarak paylaşmaktan hoşlanan bireyleriz. Ben de öyleyimdir. Bu manada yurt haricinde daha yüzeysel beşerlerle da karşılaşabiliyorsunuz. Bu sebeple orada bulunduğum vakit içinderda arkadaşlarımı özledim. esasen birçok şeyi özledim. Burayı daha uygun görmek için de buradan biraz uzaklaşmak düzgün geliyor. Bilhassa İstanbul üzere bir kentte, daima koşuşturmanın ortasında bunu nazaranmeyebiliyoruz” dedi.

“EN BÜYÜK TALİHİM İÇİME SİNEN İŞLERDE ÇALIŞABİLMİŞ OLMAM”
“Mesleki açıdan neyi yapsak daha memnun oluruz?” sorusu yöneltilen Boran Kuzum, “Ankara’dan İstanbul’a gelmiş biri olarak para kazanıp, hayatımı idame ettirmek zorunda kaldığım o süreci yaşadım. Konservatuarı bitirdikten daha sonra insanın epey fazla iş tercih etme talihi olmayabiliyor. Bizim bölümde bir iş bulmak bile zorken içine sinen bir işi beklemek ya da seçmek bir çok güç bir durum. Benim en büyük bahtım nitekim içime sinen işlerle çalışmaya başlamış olmam. daha sonra da bu daima benim motivasyonum oldu yani inanmadığım yahut bir şeye hizmet etmediğini düşündüğüm bir işte çalışmamaya uğraş ettim. Zira onu deneyimledim ve kendimi epeyce mutsuz buldum” tabirlerini kullandı.

‘Sürekli bunu söylemek zorunda kalıyoruz’Miray Daner-Boran Kuzum’dan aşk tezine karşılıkHaberi Görüntüle

“OYNADIĞIM KARAKTERLERDEN SÜREKLİ ANI ALMAYA ÇALIŞIRIM”
29 yaşındaki oyuncu, “Oynadığın roller bittiğinde yahut öykü bitmiş olduğinde ne hissediyorsun?” sorusunu ise “Ne oynarsam oynayayım ister bir ay sürsün, ister yıllar sürsün çocuğum büyümüş de üniversiteye yolluyormuşum üzere duygulanıyorum. Güya bir kesimim gidiyor orada. Bir de ben karakterimden bir aksesuar, bir anı yahut kostümünü alırım sürekli. ‘Biz bu biçimdeyiz’ sinemasındaki Emrah’ın atletini ve bilekliğini almıştım örneğin. ‘Vatanım Sensin’ dizisinde ise tüm üniformayı almıştım anı olarak. Zira tekrar olmayacak o. Bir de bütün takımdan kopmak da sıkıntı oluyor zira daima bakılırsa göre bir süre daha sonra ailenden bir kesim üzere oluyor herkes ve ayrılırken tuhaf hissediyorsun” formunda cevapladı.

‘Onsuz birinci doğum günüm’Boran Kuzum’dan duygulandıran paylaşımHaberi Görüntüle