Berk Oktay’dan ‘soyadı’ yanıtı: Her şeyi değiştirmeye gerek yok!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Brooklyn Beckham, Temmuz 2020’de nişanlandığı ABD’li oyuncu Nicola Anne Peltz ile geçtiğimiz günlerde nikâh masasına oturdu. Yılın düğünü, Peltz’in milyarder babası Nelson Peltz ile model annesi Claudia Heffner Peltz’in Florida’nın lüks semti Palm Beach’teki 103 milyon dolarlık malikanesinin okyanus kıyısındaki bahçesinde gerçekleşti

Beckham’ın, evlenir evlenmez 13.7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabına, eşinin soyadı ‘Peltz’i de eklemesi dikkat çekti. Ünlü ismin fazlaca konuşulan sonucuyla ilgili ülkemiz magazin dünyasından da dikkat çeken yorumlar geldi.

“TÜRKİYE’DE BUNU YAPABİLECEK ERKEK var ise ALNINDAN ÖPECEĞİM”

Sunucu ve müzikçi Esra Balamir, “Özel ömrümde aldığım sonucu açıklıyorum. Muhakkak ve katiyetle soyadımı taşımayan bir beşerle evlenmeyi düşünmüyorum. Bakın David Beckham’ın oğluna, sevdi ve kızın soyadını aldı. O denli biri olsun isterim. Soyadımı taşıyacak birisi var ise gelsin, yoksa beni hiç aramasın ve hiç talepte bulunmasın. Bunu Türkiye’de yapabilecek bir erkek olursa onu alnından öpeceğim” dedi.

“KOLTUK ALTLARINA İKİ KARPUZ KOYUP, GERİYE YASLANMIŞTIR”

“Nicola Anne Peltz, Beckham’ın bu sonucundan daha sonra ne hissetmiştir sizce?” sorusuna 46 yaşındaki hoş, “Bence bu karardan daha sonra koltuk altlarına iki karpuz koyarak, geriye yaslanmış yatıyordur” karşılığını verdi.

EDİS’TEN DESTEK!

Brooklyn Beckham’ın ‘soyadı’ atılımına Edis takviye verdi. Ünlü popçu, “Şahane bir hareket olmuş” yorumunda bulundu. Mevzuyla ilgili Twitter hesabından bir paylaşım yapan Edis, “Brooklyn Peltz Beckham’ı kutluyorum şahane bir hareket olmuş. Çok asil ve yanlışsız bir bakış açısı ve tahminen de olması gereken bir vakit daha sonra” tabirlerini kullandı.

“BİZİM ADETLERİMİZ, GELENEKLERİMİZ VAR”

Eylül ayında nikâh masasına oturmaya hazırlanan Yıldız Davet Atisoy ile Berk Oktay, evvelki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. ABD’li oyuncu Nicola Peltz’in soyadını alan Brooklyn üzere eşinin soyadını almaya sıcak bakmadığını belirten güzel oyuncu, şu sözlerini kullandı:

Ben buna karşıyım. Bizim adetlerimiz, geleneklerimiz var. bu biçimde her şeyi epeyce fazla değiştirmeye gerek yok.

“BERK’İN SOYADINI SEVE SEVE ALIRIM”

Nişanlısına dayanak veren Yıldız Davet Atisoy, “Aynı fikirdeyim, seve seve alırım Berk’in soyadını” halinde konuştu.

İzmir Çeşme’de kumsalda evlenmek istediklerini fakat büyük olasılıkla düğünün İstanbul’da olacağını belirten Atiksoy, “Eylülde Çeşme’de hava rüzgârlı oluyor. Bizim üslubumuz salon düğünü değil. Daha doğal olsun istiyoruz. Herkes eğlensin” dedi.