Berfu Yenenler: Eser ile Allah vergisi ikiliyiz, epeyce severek evlendik

Bilgin

Global Mod
Global Mod
2019’da dünyaevine girdiği oyuncu Eser Yenenler ile keyifli bir evlilik sürdüren iki çocuk annesi model Berfu Yenenler, ünlü bir markaya ilişkin saç bakım serisinin dijital marka yüzü oldu. Yenenler, lansman öncesi basın mensuplarıyla bir ortaya geldi. Ünlü isim, günlük bakımları hakkındaki soruları, “Ben saç bakımını daha epey severek ve beğenerek yapıyorum. Kaliteli bir marka ile çalıştığım için mutluyum” diyerek cevapladı.

Eşi Eser ile sahnelediği stand-up projesi hakkında da konuşan Yenenler; “Gösteri için epeyce memnunum. Biz tam olarak ne yapacağımızı bilemeden çıkmıştık. Bizim komikliğimiz seyirciye yansıdığı için epeyce memnunuz. Yolumuz uzun, daha hayli sahnelere çıkacağız. Daha büyük yerlerde çıkacağız” dedi.

“SAMİMİYET GEÇİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

Berfu, muhabirlerin; “İzleyenlerin birden fazla sizin aranızdaki doğallığı sevdi. Bunun ile ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusu üzerine ise şu biçimde yanıt verdi:

Samimiyet geçiyor diye düşünüyorum. O denli duvarları olanlardan fazla, herkes kendine yakın görüyor beni artık. Evvelce epey negatif yorumlar geliyordu fakat daha sonrasında mizah anlayışıma alıştılar. Daha 27 yaşındayım. Daha neler olacak neler! Gelen herkes hayli memnun ayrılıyor. Daha fazlaca yeniyiz. Eser ile de Allah vergisi ikiliyiz. Çok severek evlendik, aşk ile evlendik.

“KONUKLARIMIZ DA OLACAK”

Yazdığı senaryo üzerine de konuşan Yenenler, “Normalde daha erken çıkmayı düşünüyorduk sete. Bitti oldukcatan senaryo. Şubat üzere artık yavaş yavaş çekip yayınlatmak istiyoruz. Kadroyu artık söylemeyeyim ancak konuklarımız da olacak. Eser ve ben varız esasen” dedi.

Eser Yenenler’in daima imaj değiştirmesi hakkında ise “Dün saçını kesti. Kuzey dün babasını görür görmez ‘İnanamıyorum, saçına ne oldu?’ diyerek şoke oldu. Sinema projesi yüzünden daima peruk taktı. Bu yüzden tak çıkart derken büsbütün bu sefer 3 numaraya vurdu” açıklamasını yaptı.

“5 GÜN DİYET YAPIYORUM”

Eser Yenenler de eşini desteklemek için geceye katıldı. Oyuncu, zayıfladığı haberleriyle ilgili; “Şu an zayıflamak için çabalıyorum. ‘Prestij Meselesi’ sineması için Mahsun Abi ((Kırmızıgül) 10 kilo vermemi istemişti. daha sonrasında da hoşuma gitti. Devam ettirme sonucu aldım. 5 gün diyet yapıyorum, 2 gün o diyetin intikamını alıyorum. Yedik yeter” dedi.

Gece ile ilgili de konuşan Yenenler, “Mutluyum ve ona dayanak olmak için geldim. Ben her vakit onun yanında durmaya ve gurur duymaya devam edeceğim” sözlerini kullandı.

“İLKİ YAPIYOR OLMAMIZ ÇOK GÜZEL”

Eşi ile birlikte sahneye çıktığı şov hakkındaki soruları da yanıtlayan Eser, “Karı-koca çalışması fazlaca hoşmuş. izleyiciden olağanüstü reaksiyonlar aldık. Daha da çalıştık, daha da komik olduk. Karı koca stand-up gösterisi ben duymadım tarihte. Birincisi yapıyor olmamız fazlaca hoş. Berfu benim de beklediğimden güzeldi sahnede, o yüzden hayli hoş olduk. Toplumsal medyada kameralarla çekiyoruz falan lakin sahnede anlatmak en zoru. O zoru başarmak bizim için bir amaçtı ve epey memnunuz. Berfu senaryo yazıyor. ‘Çift Terapisi’ni de Berfu yazdı. Sanatın her kısmında var Berfu. Onda gördüğüm şey, müelliflik konusunda eksiksiz bir yeteneği var” biçiminde konuştu.

“İKİ ÇOCUĞUN ORTASINDA BÜYÜK FARK VAR”

Muhabirlerin, “Çocuklarınız ile bir projede yer almayı düşünüyor musunuz pekala?” sorusunu de cevaplayan ünlü isim; “Çocukları görür müyüz bilmiyoruz. Kuzey’de o güç var fakat Mete ‘Beni yormayın’ diyebilir. İki çocuğun içinde fazlaca büyük fark var. Mete konutun reisi üzere. örneğin İmaj değişikliği ile ilgili Kuzey bu halimi de gördü, ‘Baba inanamıyorum’ dedi. Artık çocuklar babam bu gün sanki nasıl gelecek diye düşünüyor” diyerek güldü.