Bengü yeni yaşını kutladı: Bu dünyadaki en büyük mükafatım sizsiniz çocuklarım

Bilgin

Global Mod
Global Mod
2018’de iş insanı Selim Selimoğlu ile dünyaevine giren Bengü, kızı Zeynep’i bir yıl daha sonra kucağına almıştı. Ünlü müzikçi, 1 Kasım’da da Selim ismini verdiği oğlunu dünyaya getirmişti. İkinci kere anne olmanın sevincini yaşayan Bengü, geçtiğimiz aylarda yılbaşında sahnede olacağını duyurmuştu.

“KİMSENİN ANNELİĞİNE DOKUNMAYIN”
Lakin müzikçi, “Oğlunuzla birinci yılbaşınızı birlikte geçirebilirdiniz…” kelamlarıyla kendisine reaksiyon gösteren bir takipçilerini cevapsız bırakmamıştı. Ünlü isim, gönderisinde şu biçimde demişti:

“İzin almam gerekir miydi bilmiyorum lakin bu ve bunun üzere yorum yapan bayan dostlarıma toplu bir karşılık yazma gereği duydum. Müsaade ederseniz ben yarın oğlumun ve benim 40’ımızı çıkardıktan daha sonra işime dönüyorum. Zira ben en sevdiğim işi yaparak, çalışarak, üreterek ve müzik söyleyerek memnunum. Ben memnunsam çocuklarım da keyifli. Yılbaşı gecesi de onları erkenden öpüp, koklayıp ve uyutup sahnemde olacağım. Ne olur kimse kimsenin özel alanına girmesin! Nasıl anne olacağını en âlâ annenin kendisi bilir. Yargılamayın ve sakın kimsenin anneliğine dokunmayın!”

“HEPİMİZDEN HEPİNİZE GÜZEL yıllar”
Akabinde Bengü’den yeni yıl öncesi keyifli aile pozu gelmişti. Bengü fotoğrafın çabucak altına, “Geçen sene bu vakit içinderdı… bir daha yeni yıla birkaç gün kala; Selim dedi ki ‘2022’ye girerken bu masaya dört kişi oturalım karıcığım…’ Zeynep bir buçuk yaşında; pandeminin ortasındayız! Sahneyi özlemişim; cebimde hazır nazır müziklerim çıkaramamışım… Dedim yok! Hele bi pandemi bitsin; hele bir geçsin bugünler… Kaldı o denli mevzu… Hatta biraz da küstü bana Selim… daha sonra bir gün baktık ki dünyanın en tatlı süprizi! Bir de oğlumuz oluyor… Bıraktım tüm tasaları; şöhreti kimliği… O ‘an’ ne olmak istiyorsam onu seçtim… Ve oğlumuz geldi… Gözümde büyüttüğüm her şeyi o denli de kolay hallettim ki! Ben nasıl olsa her şeye yeterdim ve o denli memnundum çünkü! Demem o ki; biz bugün bu sofrada 4 bireyiz; sağlıklıyız, huzurluyuz ve şükür doluyuz… Hepimizden hepinize şimdiden güzel yıllar! Aşkla; sevgiyle; kocaman öpücüklerle…” notunu düşmüştü.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI
Tüm bunların akabinde geçtiğimiz gün 43. yaşına giren Bengü, 1.8 milyon takipçisi bulunan toplumsal medya hesabından doğum gününe özel bir fotoğraf yayınladı.

Çocuklarıyla objektif karşısına geçen ünlü isim, pastayla bir arada çekilen karelerine “Bu dünyadaki en büyük mükafatım sizsiniz çocuklarım. Yeterli ki doğmusum; uygun ki…” iletisini yazdı.

Kısa müddette 70 bine yakın beğeni alan müzikçinin gönderisine, başta ünlü isimler olmak üzere biroldukça takipçisinden yüzlerce kutlama yorumları geldi.

“ŞU AN KISKANÇLIK YAPMADI”
Öte yandan geçtiğimiz aylarda Selim Selimoğlu ile birlikte hastaniçin çıkarken objektiflere yansıyan ünlü müzikçi, “Şükürler olsun sağlıklı ve hayli kolay bir doğum oldu” sözlerini kullanmıştı. Bengü, “Zeynep kardeşini öptü, kokladı. Tam algılayamıyor lakin biraz farkında. Şu an bir kıskançlık yapmadı lakin daha sonrasında her çocuk üzere anne babayı paylaşırken yapabilir” demişti.

Ünlü müzikçi, “Bundan daha sonrası bizde artık. İkisine de tıpkı sevgiyi, hatta Zeynep’e biraz daha fazla ilgiyi göstereceğiz” kelamlarıyla, hislerini lisana getirmişti.