Behzat Uygur’un isyanı! Takipçisini ifşa etti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
yıllar evvel yayınlanan ‘Şahane Pazar’ programıyla hafızalara kazınan Behzat Uygur, toplumsal medya hesabından enteresan bir paylaşımda bulundu.

“SENİN İLGİLERİNE YAPIM MU YAPACAĞIM”

Uygur’un bir hayranı oyuncuya daima “Üstadım nasılsın? Sizden bir ricam var. Görüntü çekip yollar mısınız?” diye bildiriler göndermeye başladı. İlk bildiriye yanıt vermeyen Uygur, tıpkı kişiyi bu sefer farklı bir kız arkadaşı için görüntü istediğini görür görmez engelledi.

Instagram hesabından gelen iletileri ifşa eden oyuncu, “17 günde bir senin münasebetlerine yapım mu yapacağım?” diyerek reaksiyon gösterdi.

Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Sadakatsiz’ ile isminden kelam ettiren güzel oyuncu Caner Cindoruk ile ilgili açıklama magazin gündemine bomba üzere düştü.

“O ARTIK ÇOK BEĞENİLEN BİR OYUNCU”

Behzat Uygur, “Bir Adana turnesindeydik. Babam mendil ya da şeker satan kısa pantolonlu bir çocuğu oyuna davet etti. Çocuk ‘Bunları satmam lazım’ deyince, babam ‘Ben hepsini aldım. Artık tiyatroya gelir misin?’ diye sordu” sözlerini kullandı.

57 yaşındaki ünlü tiyatrocu, “Çocuk ‘gelirim’ deyince, babam otobüse aldı ve tiyatroya götürdü. Bir de imzalı fotoğrafını verdi. O artık fazlaca beğenilen bir oyuncu, Caner Cindoruk oldu” biçiminde konuştu.

Öte yandan Behzat Uygur’un yıllar evvel yaşananları anlatmasına; birtakım toplumsal medya kullanıcıları reaksiyon gösterdi. Uygur, hususla ilgili “Yahu bu hoş anıyı aslına bakarsanız Caner Cindoruk kardeşim, geçen sene Nejat Uygur belgeseli ve sanırım kitabında anlattı. Ben de uzun bir röportaj ortasında örnek bir muvaffakiyet hikayesi olarak bahsettim. Ne hoş bir anıya saçma sapan yorum yapanlar var” sözlerini kullandı.

CANER CİNDORUK’TAN CEVAP GELDİ

Caner Cindoruk da bu anısıyla ilgili bir tweet attı. Güzel oyuncu, “Sessiz müzikçi isimli öykü kitabımda da, Nejat Usta’nın evrakında de anlattığım bir öyküdür bu aslına bakarsan. Makûs bir yorum gerektirecek bir durum yok, İşportacılık yapmış olmanın berbat bir yanı da yok. Yalnızca mendil değil abi, tokaydı sattığım” iletisini yazdı.