Babasının cenazesine gidemeyen Tolga Karel mezarlığı paylaştı: Sana yetişemedim

Bilgin

Global Mod
Global Mod
2005-2010 yılları ortası yayınlanan ‘Yaprak Dökümü’ dizisinde canlandırdığı ‘Oğuz’ karkateriyle tanınan Tolga Karel, 2016 yılında sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp, ABD’ye taşınmıştı.

Kurduğu sıhhat turizmi şirketi iflas edince eşi Sarah Scott’ın ailesinin Illinois eyaletindeki meskenine taşınan Karel, 2018’de aylık 8 bin dolara TIR sürücülüğü yapmaya başlamıştı. Akabinde Florida’da meskenini alan Tolga Karel, Amerika’da şirket kurmuştu.

ACI HABERİ DUYURDU

Yaptığı paylaşımlarla sık sık isminden kelam ettiren Karel, bu defa acı bir haberle gündeme geldi. Babası Tufan Karel’i kaybeden ünlü isim, Instagram hesabından paylaşımlar yaparak acısını takipçileriyle paylaştı.

“KOCA YÜREKLİ BABAM”

Babasının fotoğrafını yayınlayan Karel, gönderisine “Bu dünyadan adam üzere bir adam geçti. Rabbim sana şükürler olsun, onu benim babam olarak dünyaya getirdiğin için. Koca yürekli babam, ışıklar ortasında uyu. Lakin ben gelmeden ölme demiştim sana, hani beni bekleyecektin baba…” notunu yazdı. Tolga Karel’in bu paylaşımına, biroldukça takipçisinden baş sıhhati yorumları geldi.

Ardından öyküler kısmından bir ileti yayınlayan Karel, şu biçimde yazdı:

“Tüm dostlarımdan, seven sevmeyen herkesten iletiler aldım. Allah hepinizden razı olsun. Çok üzgünüm. Ardımdaki gölgem, dağım gitti… Elveda baba.”

Ünlü isim, daha sonrasında babasıyla olan son mesajlaşmalarını da paylaşarak, “Son bildirisi… Kalbim acıyor baba, seni hiç unutmayacağım” sözlerini kullandı.

CENAZEYE YETİŞMEDİ

Babasını son sefer nazaranmeyen Tolga Karel cenazeye de gelemedi fakat cenazede Tolga Karel’in görüşmediği oğlu Cihangir ve eski eşi model Günay Musayeva vardı.

Türkiye’yi terk edip Amerika’ya giden Tolga Karel babasının gömüldüğü anları toplumsal medyadan paylaştı. Acısını takipçileriyle paylaşan Karel “Elveda baba. Sana yetişemedim lakin ben ölene kadar sen de benimle yaşayacaksın” yazdı.

Tolga Karel ondan sonrasındaki paylaşımında ise babasıyla ilgili “Beş sene kanser her yerini sarmış biz üzülmeyelim diye bize hiç bir şey söylememiş öleceğini bile bile” açıklamasını yaptı.