Ayşecan Tatari’den Edip Tepeli’ye romantik kutlama

Bilgin

Global Mod
Global Mod
‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde canlandırdığı ‘Duygu’ karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari, meslektaşı Edip Doruklu ile 2017 yılında New York’ta nikah masasına oturmuş, 2020 yılında da kızı Müjgan’ı dünyaya getirmişti.

HEKİMİN BİLDİRİSİNİ İFŞA ETTİ

Toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla isminden kelam ettiren Tatari, birkaç ay evvel çocuğunu götürdüğü tabibin kendisine kazara attığı bildiriyle adeta çıldırmıştı.

Müjgan’ı göz tedavisi için bir hastaneye götüren oyuncu, kızını muayene eden hekimin ‘Ay ömrümü yedi bu çocuk bugün benim. Çok hudut oldum’ sözünü içeren iletisi kazara kendisine yolladığını duyurmuştu.

Bu iletisi Instagram hesabından ifşa eden ünlü isim, “Size de güzel akşamlar Aslı Hanım. Bakın, bu hanımefendi bugün Müjgan’ın göz ölçümünü yaptı. 1,5 yaşındaki kızım, daha evvel hiç görmediği aletler karşısında korkup ağladı. daha sonra da o günkü ‘hasta’sıyla ilgili yapacağı dedikoduyu bana atmış yanlışlıklar. Nasıl?” tabirlerini kullanmıştı.

Açıklamalarına devam eden Tatari, “Buradan şunu çıkarabilir miyiz? Hasta kapalılığı aslında çiğnenebilen bir haktır ve hastayken yaptıklarımıza dikkat mi etmeliyiz?” demişti. Ayşecan Tatari, paylaşımından çabucak hastane yetkililerinin kendisiyle bağlantıya geçtiğini belirtti ve sürecin onlar tarafınca da takip edildiğini bildirmişti.

“NASIL BİR TALİH BU?”

Hoş oyuncu, bu kere de eşinin yeni yaşını kutladığı paylaşımla gündeme geldi. bir müddetdir ‘Destan’ isimli dizide ‘Batuga’ karakterine hayat veren Edip Doruklu, 33 yaşına bastı. Tatari de eşinin doğum gününü toplumsal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla kutladı.

Ünlü isim, paylaşımına; “Nasıl ya ben her günümü seninle geçiriyorum bu kadar yıldır? Birbirimizi bulmuşuz da hayatımızı birlikte geçirmeyi seçmişiz.. Ne yapmışım da başıma bu gelmiş? Nasıl bir baht bu?” notunu düştü.

Eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalmayan Edip Zirveli ise gönderiye “Ayşe’m” yorumunu yaparak, kalp emojisi bıraktı.