Atiye: Benim de taytım fazlaca konuşuldu!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
‘Don’t Think’, ‘Salla’, ‘Budur’ üzere müziklerle ismini geniş kitlelere duyuran, pop müziğin başarılı isimlerinden Atiye, uzun müddettir ortalarda görünmüyordu. Müzik çalışmalarına orta veren 33 yaşındaki müzikçinin sessizliğinin niçininin, konserlerinde kendisine perküsyon çalarak eşlik eden prodüktör ve müzik direktörü Erol Sebebci ile Almanya’da evlenmesi ve orada bir kız bebek dünyaya getirmesi olduğu öğrenilmişti.

PANDEMİ niçinİYLE ERTELEDİLER

Atiye ve Erol Sebebci, artık iki yaşında olan kızlarıyla bir arada İstanbul’a dönmüş, İstanbul ve Antakya’da yapmayı düşündükleri düğünleri pandemi niçiniyle ertelemişti. İkili, bu hayallerini koronavirüs salgını tehdidi geçtiğinde gerçekleştireceklerini belirtmişti.

Geçtiğimiz günlerde ‘Duygu’yla Radyodayız’ programına konuk olan müzikçi, koronavirüs pandemi öncesi yapılan albümün önümüzdeki günlerde çıkacağını açıklamıştı.

“MFÖ ALBÜMÜNDE YER ALACAĞIM”

Sunucu His Atakan’ın “Albüm mü, single mı?” sorusuna Atiye, Onu vakit gösterecek, lakin benim isteğim albüm. Albüm çıksın, daha sonra bakarız. Önümüzdeki günlerde MFÖ tribute albümünde yer alacağım. çabucak hemen müzik aşikâr değil” cevabını vermişti.

“HERKES KİLO ALDIĞIMI DÜŞÜNDÜ”

Ferah Feza isminde bir çocuk dünyaya getiren 33 yaşındaki müzikçi, “Kimse çocuğum olduğunda sormadı, geç duyuldu. Gebeyken Hindistan’daydım, fazlaca ortalıkta görülmedim. Beşerler kilo aldığımı düşündü. Annelik epeyce hoş gidiyor, biraz gürültülü ancak eğlenceli ve yorucu” tabirlerini kullanmıştı.

“VAZGEÇMEYECEĞİMİ ANLADILAR”

Ailesinin müziğe başlamasına karşı çıktığını lisana getiren müzikçi, “Her anne baba çocuğunun stabil bir geliri olsun ister. Ailem müzikçi olmamı epey da istemedi. daha sonradan vazgeçmeyeceğimi anladılar, bir de benim B planım da yoktu. daha sonra yanımda oldular” açıklamasını yapmıştı.

“ANNELİK GÜZEL GİDİYOR”

Atiye, evvelki gün yeni çıkaracağı müziği için toplantı yapmak için geldiği Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Basından gizlediği eşinin fotoğrafını birinci sefer toplumsal medya hesabından paylaşan Atiye, “Annelik uygun gidiyor, biz epeyce fazla paylaşım yapmıyoruz özel ömrümüzle ilgili lakin o anda içimden o denli geldi. O yalnızca sıcak bakmıyor, epeyce fazla toplumsal medyada olan birisi değil. O kareyi de annem çekti aslına bakarsan” şekklinde konuştu.

“BEN DE TAYT GİYMEYİ SEVİYORDUM”

Müzikçi, son devirde giydikleri sahne kostümleri niçiniyle gündemden düşmeyen bayan meslektaşlarıyla ilgili soru üzerine Aleyna Tilki’nin sesini beğendiğini söyleyip şu biçimde konuştu:
“Benim de vaktinde taytım fazlaca konuşulmuştu, şaşırmıştım. Ben de örneğin tayt giymeyi seviyordum, bununla ilgili epey espri yapılmıştı lakin ben epeyce takılmadım, eğlendim.”

Atiye, “Her tartışmanın da bir adabı vardır. Herkes kendiyle ilgilenirse daha hoş olur, her şeyi eleştirmek yerine. her insanın kendi tercihi, hayli muhtaçlığımız yok bu kadar eleştiren insanlara” dedi.