Assan Alüminyum Kaç Kişi Çalışıyor ?

Gurler

Global Mod
Global Mod
Assan Alüminyum, yassı alüminyum sektöründe Türkiye'nin lider kuruluşlarından biri olup, uluslararası alanda da önemli bir oyuncudur. Şirket, 1988 yılında kurulmuş olup, İstanbul Tuzla ve Kocaeli Dilovası'nda bulunan tesislerinde üretim faaliyetlerini sürdürmektedir. citeturn0search6

Çalışan Sayısı ve İstihdam Politikası

Şirketin sürdürülebilirlik raporlarına göre, Assan Alüminyum'un çalışan sayısı 2019 yılında 1.500'ü aşmıştır. Bu dönemde, son üç yılda yaratılan 300'ün üzerindeki yeni istihdam ile şirket, istihdam politikasına verdiği önemi göstermektedir. citeturn0search0 2022 yılına gelindiğinde ise çalışan sayısının 1.500'ün üzerinde olduğu belirtilmektedir. citeturn0search5 Bu durum, şirketin büyüme ve genişleme stratejileri doğrultusunda istihdam yaratmaya devam ettiğini göstermektedir.

Üretim Kapasitesi ve Tesisler

Assan Alüminyum, yıllık 300 bin tonluk levha ve folyo üretim kapasitesi ile Türkiye'nin lider kuruluşlarından biridir. Ayrıca, rulo boyama tesislerinde yıllık 60 bin ton alüminyum boyama kapasitesine sahiptir. citeturn0search7 Şirketin İstanbul Tuzla ve Kocaeli Dilovası'nda bulunan tesisleri, toplam 535.000 m²'lik bir alana yayılmaktadır. citeturn0search6 Bu geniş tesis alanı, yüksek üretim kapasitesinin ve etkin operasyonların sürdürülebilirliğini desteklemektedir.

İhracat ve Küresel Varlık

Assan Alüminyum, başta Batı Avrupa ve Kuzey Amerika olmak üzere dört kıtada 70'ten fazla ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. Şirket, Chicago'da kurulan ve %100 Assan Alüminyum iştiraki olan Kibar Americas aracılığıyla Kuzey Amerika pazarındaki büyüme hedeflerini sürdürmektedir. citeturn0search0 Bu küresel varlık, şirketin uluslararası alandaki rekabet gücünü ve etkisini artırmaktadır.

Sürdürülebilirlik ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk

Assan Alüminyum, "Geleceği Tüketmeden Üretiyoruz" mottosuyla sürdürülebilirlik çalışmalarına büyük önem vermektedir. Şirket, çevresel etkilerini asgari seviyelere indirmek ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için çeşitli projeler yürütmektedir. citeturn0search5 Ayrıca, genç sanatçıları desteklemek amacıyla "Fabrikada Sanat" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje kapsamında, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileriyle iş birliği yapılmaktadır.

Çalışan Memnuniyeti ve Ödüller

Assan Alüminyum, çalışan memnuniyetine verdiği önemle de dikkat çekmektedir. Great Place To Work® Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen değerlendirmelerde, 500-2.000 çalışan sayısı kategorisinde "En İyi İşveren" unvanını kazanmıştır. citeturn0search8 Bu ödül, şirketin çalışanlarına sunduğu çalışma ortamının ve kurumsal kültürünün kalitesini yansıtmaktadır.

Şirket Hakkında Sık Sorulan Sorular

Assan Alüminyum hangi sektörlerde faaliyet göstermektedir?

Assan Alüminyum, başta ambalaj, otomotiv, inşaat ve ısıtma-soğutma sektörleri olmak üzere birçok alanda faaliyet göstermektedir. citeturn0search7

Şirketin üretim tesisleri nerelerde bulunmaktadır?

Şirketin üretim tesisleri İstanbul Tuzla ve Kocaeli Dilovası'nda yer almaktadır. citeturn0search6

Assan Alüminyum'un ihracat yaptığı ülkeler hangileridir?

Assan Alüminyum, başta Batı Avrupa ve Kuzey Amerika olmak üzere 70'ten fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. citeturn0search0

Şirketin sürdürülebilirlik konusundaki yaklaşımı nasıldır?

Assan Alüminyum, "Geleceği Tüketmeden Üretiyoruz" mottosuyla sürdürülebilirlik çalışmalarına büyük önem vermekte ve çevresel etkilerini azaltmaya yönelik projeler yürütmektedir. citeturn0search5

Assan Alüminyum, çalışan memnuniyeti konusunda ne gibi adımlar atmaktadır?

Şirket, çalışan memnuniyetini artırmak için çeşitli projeler ve ödüllerle çalışma ortamını sürekli iyileştirmeye çalışmaktadır. citeturn0search8

Sonuç

Assan Alüminyum, yüksek üretim kapasitesi, geniş ihracat ağı ve sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımıyla sektördeki liderliğini sürdürmektedir. 1.500'ün üzerindeki çalışan sayısı ve istihdam yaratma konusundaki politikaları, şirketin büyüme ve gelişimine katkı sağlamaktadır. Çalışan memnuniyetine verdiği önem ve kazandığı ödüller, Assan Alüminyum'un kurumsal kültürünü ve değerlerini yansıtmaktadır.