Aslı Bekiroğlu köpeğinin karekodunu dövme yaptırdı!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ünlü isimlerin kostümler ortasında müzik söylemiş olduği ve heyet üyelerinin de maskenin altındaki ismi varsayım etmeye çalıştığı, geçtiğimiz aylarda final yapan ‘Maske Kimsin Sen’ müsabakasında yer alan ünlü oyuncular Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka’nın, çekimler sırasında yakınlaştığı tez edilmişti.

Müsabakanın müzik yöneticisi Metin Özülkü ve heyet üyesi Doğu Demirkol’un, final gecesinin çabucak akabinde telefonla kaydettiği görüntüde Bekiroğlu ve Aka, el ele görüntülenmişti. Çekim yapıldığı fark edilince eller çabucak ayrılmış ancak bu manzara akıllarda soru işareti bırakmıştı.

“OF HÂLÂ MI?”

Magazin dünyası bu aşk teziyle çalkalanmıştı. Bebek’te objektiflere takılan Bekiroğlu, Kubilay Aka sorusuna cevap vermiş ve haberleri net bir lisanla yalanlamıştı.

Of hâlâ mı? Kendisi benim arkadaşım, siz de benim arkadaşımsınız. ömrümde kimse yok şu an. Davet ve Biran’a da mutluluklar diliyorum.

ESKİ AŞKINA GÖNDERME

“Bir partide eski sevgilisi Davet Telkıvıran ve Biran Damla Yılmaz’ı görür görmez yeri terk ettiği” haberleri hakkında ise hoş oyuncu, “Mekanı ben değil, beni görür görmez onlar terk etti. Ne diyeyim onlara da mutluluklar dilerim. Yalnızım ben de” sözlerini kullanmıştı.

“KIZIMIN MÜRÜVVETİNİ GÖRMEK İSTERİM”

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Aslı Bekiroğlu, evvelki gün annesi Süheyla Bekiroğlu ve köpeği ile kıyı havası aldı. Bebek’te gezen anne kız, basın mensuplarının ağır ilgisiyle karşılaştı.

Süheyla Bekiroğlu, “Aslı Hanım’ı takip eder misiniz? Evlenmesini istiyor musunuz?” sorularına, “Sürekli takipteyim. kimi vakit eleştiririm de. Mürüvvetini de artık görmek isterim” karşılığını verdi. Annesinin evlilik karşılığına şaşıran 26 yaşındaki oyuncu, “Aşk hayatım yok şu an. Köpüşüm var ve annem var” halinde konuştu.

“KÖPEĞİMİN DÖVMESİNİN BİREBİRİNİ KULAĞIMA YAPTIRDIM”

Sevinci bir çok yerinde olan Bekiroğlu’nun, ayakkabısı ve çorapları dikkatlerden kaçmadı. Son olarak ‘Bandırma Füze Kulübü’ isimli sinemada rol alan sempatik oyuncu, bacağındaki dövme sorulunca, “Köpeğimin kulağında dövmesi var. KVM271, ben de birebirini kulağıma yaptırdım” kelamlarıyla, köpeğinin kulağına belediyenin yaptığı karekod numarasını kendi kulağına yaptırdığını deklare etti.