Aslı Bekiroğlu: Beynimde bir şeyler çıktı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Barış Akarsu’nun hayat kıssasını anlatacak olan sinemada oynayacak isimler biri de son devrin tanınan oyuncularından Aslı Bekiroğlu olmuştu. Geçtiğimiz aylarda bir ödül merasimine katılan Bekiroğlu, takımında yer alacağı sinema hakkında konuşarak, sinemada Akarsu’nun kız arkadaşını Zeynep’i canlandıracağını söylemişti.

“NE DİYEYİM BAŞI SAĞ OLSUN!”

Muhabirlerin, “Barış beyin trajik bir mevti oldu, ne söylemek istersiniz?” sorusuna Aslı Bekiroğlu gülümseyerek, “Ne diyeyim hayatım, başı sağ olsun ne denir? Tövbe yarabbim” karşılığını vermişti.

ÖZÜR DİLEDİ, PROJEDEN AYRILDI

Bu kelamları reaksiyon çeken oyuncu, gelen tenkitlerin akabinde ise Instagram hesabından açıklama yapmıştı. Ünlü oyuncu, özür dileyerek rol alacağı sinemadan ayrıldığını duyurmuş ve paylaşımında şu sözlere yer vermişti:

Önceki akşam katıldığım tarz mükafatları davetinde, kıyafet ve tarz üzerine konuşurken yakında çekimleri başlayacak olan Barış Akarsu’nun hayatını anlatan sinema sineması hakkında peş peşe sorular geldi. Proje hakkında konuşma müsaadem olmadığı için ipucu verme endişesiyle o an sinemayla ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi gayretim, sanatkarın ve kız arkadaşının sevenleri tarafında yanlış anlaşıldı ve hüzünle karşılandı. İsteyeceğim en son şey bu biçimde algılanmaktı. Çocukluğundan beri öyküsüne ve anısına büyük hürmet duyduğum, bu niçinle sinemasında yer almayı hayli istediğim sanatkarın yakınları ve sevenlerinden tüm samimiyetimle özür diliyorum. Sinemanın ziyan görmemesi ve sanatkarın sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum.

AMBULANSTA YATTI

Tüm bunların akabinde 27 yaşındaki Bekiroğlu, ‘Sıkı Dostlar’ sinemasının setinde yaşadığı bir sıhhat sıkıntısıyla gündeme geldi. Belinden sıvı aldıran oyuncu dizi setinde ambulansta bir gün yattı.

“AİLE SAADETİ YAPTIK”

Aslı Bekiroğlu, evvelki gün Bebek’te köpekleriyle yürüyüş yaparken görüntülendi. Yılbaşını kardeşiyle meskeninde geçirdiğini söyleyen oyuncu, “Aile saadeti yaptık” halinde konuştu.

2022 kendisi için güzel geçtiğini söyleyen Bekiroğlu, “Zaman vakit berbattı lakin güzeliyle kötüsüyle atlattık. 2023 hepimiz için daha huzurlu daha memnun ve daha sağlıklı olsun, inşallah ” dedi.

“CİDDİ BİR ŞEY”

Rol aldığı ‘Sıkı Dostlar’ setinde geçirdiği rahatsızlık hatırlatılınca, “Şimdi fazlaca düzgünüm. Beynimde bir şeyler çıktı, onun için belinden sıvı alalım dediler. Uzun öykü fakat düzgünüz. Önemli bir şey” dedi.

Yeni köpek sahiplendiğini söyleyen Aslı Bekiroğlu, “Yeni köpeğimi de sahiplendim. Toplumsal medya ilanında buldum ve sahiplendim. Bir tane arkadaş vardı, bakamıyorum deyip rica etti” formunda konuştu.

“SOKAĞA ATILAN HAYVANLARI GÖRÜNCE DAYANAMIYORUM”

Hayvanlara olan düşkünlüğü hatırlatılınca, “Ben alınıp sokağa atılan hayvanları görür görmez dayanamıyorum. İnsanların onlara vurup canlarını acıttıklarını görmeye dayanamıyorum. Hayvanları katletmediğimiz, onlarla ahenk içerisinde yaşayabildiğimiz bir yıl diliyorum” dedi.