Ashley Graham: Üç çocuğum olduğuna inanamıyorum!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Moda dünyasında kıvrımlı model akımının öncülerinden olan Ashley Graham ve direktör eşi Justin Ervin, oğulları Isaac’i 2020’de kucağına alarak birinci sefer anne ve baba olma sevincini hayatıştı. İkiz bebek bekleyen çiftten müjdeli bir haber geldi.

Graham ve Ervin’in, Malachi ve Roman ismini verdikleri ikiz erkek bebekleri geçtiğimiz ocak ayında dünyaya geldi. Toplumsal medya hesabından mevzuya ait paylaşımda bulunan 34 yaşındaki model, doğum daha sonrası eski nizamına dönmekte biraz zorlandığını deklare etti.

Mesleğinin birinci periyodunu anlattı‘Benim üzere bayanların kapak olmaması gerektiğini söylemiş oldu’Haberi Görüntüle

Hamilelik sürecinde formunu korumak için yaptığı antrenman programını bir kenara iten Graham, bir buçuk ayın sonunda “hayata döndüğünü” söz etti.

“ŞİMDİ KENDİMİ DAHA YETERLİ HİSSEDİYORUM”
Spor yaptıktan daha sonra ter ortasında kaldığı bir imajını paylaşan Ashley Graham “Tamam, palavra söylemeyeceğim. Bunlar benim 11 haftalık ikizlerimin dünyaya gelmesinden daha sonra döktüğüm birinci ter damlaları. Uygunlaşmak için epeyce uzun bir vakit ayırdım. Lakin artık kendimi daha âlâ hissediyorum, vücudum de bunun için can atıyor. bu biçimde haydi başlayalım” dedi.

2010 yılında direktör Justin Ervin ile nikah masasına oturan Graham, paylaşımında ayrıyeten “Üç çocuğum olduğuna hala inanamıyorum!” tabirlerini kullandı.

KİTAP ÇIKARMIŞTI
Öte yandan kıvrımlı çizgileriyle bikini ve iç çamaşırı modeli olarak da kendini kabul ettiren Graham, A New Model: What Confidence, Beauty, and Power Really Look Like (Yeni Bir Model: Kendine İnanç, Hoşluk ve Güç Gerçekte Neye Benzer) isimli bir kitap çıkarmıştı.

Sıfır vücut saltanatına son verdi!Formunu korumak için idmanı ihmal etmiyorHaberi Görüntüle

Ashley Graham, kitabında moda dünyasının dayattığı kalıplara uymak için hayatlarını zindana çevirmek yerine insanların kendilerini oldukları üzere sevmeleri gerektiğini söz etmişti.

Başlangıçtan bu yana sıfır vücut modellerin poz verdiği Sports Illustrated’a kapak pozu veren birinci kıvrımlı model olma özelliğini taşıyan Ashley Graham, uzun bir müddetdir bayanlara yönelik olarak düzenlenen “kendi vücudunuzu olduğu üzere sevin” kampanyalarında da faal olarak misyon alıyor.