‘Asgari fiyatlı benimle yaşayamaz’ diyen Selen Görgüzel: Çok yoksul bir sevgilim vardı!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Hamdi Alkan ile sekiz yıllık evliliğini geçtiğimiz mart ayında tek celsede sonlandıran Selen Görgüzel, geçtiğimiz hafta Akmerkez’de objektiflere yansımış, basın mensuplarıyla sohbeti sırasında hayli konuşulacak açıklamalara imza atmıştı.

“ŞOV YAPANLAR MİDEMİ BULANDIRIYOR”

43 yaşındaki hoş, “yaşamınıza alacağınız erkekte nelere dikkat ediyorsunuz?” sorusu üzerine, “Beni nitekim dünyanın tek hanımı üzere hissettirecek, paha veren, düzgün hissettiren, toplumsal medya kullanmayan bir erkek istiyorum. Toplumsal medyada artist artist pozlar veren erkekler, gösteri yapanlar midemi bulandırıyor. Hepsine gıcık oluyorum” sözlerini kullanmıştı.

‘ASGARİ ÜCRET’ KARŞILIĞINA REAKSİYON YAĞDI!

“Hayranlarınızdan biriyle bağlantı yaşar mısınız?” sorusu da yöneltilen ünlü isim, “Olabilir. Bana hitap etsin, beni keyifli etsin” derken; bir muhabirin “Asgari fiyatla çalışan birisiyle sevgili olur muydunuz?” sorusuna üzerine ise şunları söylemişti:

Sen benim başımı yakacaksın. Benimle yaşayamaz. Komplekse girer. Erkeksi hisleri rencide olur. Yeterli bir yere götürmek isteyecektir ancak yapamazsa gururu kırılır. Tabiatıyla bir şey yapmak ister, yapamaz üzülür. O yüzden davul bile dengi dengine. Ben amazon hanımı olduğum için erkek benden her mevzuda kuvvetli olması lazım. Masaya yumruğunu koyan adam üzere adam biri olsun. Vıttırı vızzık adamlar istemiyorum hayatımda.

“ÖZÜR DİLERİM, YANLIŞ ANLAŞILDIM”

Tepkiler üzerine toplumsal medya hesabından bir açıklama yapan müzikçi, “Asgari fiyatla hayatını idame ettirmeye çalışan tüm işçi kardeşlerimden, büyüklerimden, dostlarım ve arkadaşlarımdan özür dilerim. Maalesef yanlış anlaşıldım. Açıklamam asla sizleri rencide etmek değil, tersine hayat kurallarının ne kadar sıkıntı olduğunun altını çizmek gayeli yapılmış bir söylemdi” iletisini yazdı.

“KADIN VE ERKEK EŞİT DEĞİLDİR”

“Gönül bu, taban fiyatlı değil; hiç işi olmayan insan bile gönlümü çalabilir” diyen. Selen Görgüzel, TV8’de ekranlara gelen ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu. Günlerdir gündemden düşmeyen açıklamasıyla ilgili bu sefer de canlı yayında dikkat çeken kelamlar sarfetti.

“HORMONEL OLARAK FARKLIYIZ”

Diyorlar ya ‘Erkek bayan eşit’ diye, değiliz abi. Biz erkek bayan eşdeğeriz. Hukukî olarak muadil haklarımız vardır lakin eşit değiliz; bir sefer hormonel olarak faklıyız, yaradılış olarak farklıyız. Doğal olarak bir hanımın da erkeğe vermek istediği şeyler vardır, erkeğin de vermek istediği şeyler vardır. ‘Bunları veremeyince üzülür’ dedim. Stratejik davranma güdüsü çabucak hemen bende gelişmedi. Soru soruyorlar, ben de yanıt veriyorum.

“PARASI YOK DİYE KOMPLEKSLENDİ”

Ben zorluk hayatış bir bayanım. Bir eli yağda bir eli balda yaşantısı olan bir bayan değilim. Zorluk da, yokluk da, varlık da gördüm. Ne demek olduğunu biliyorum. örneğin fazlaca yoksul bir çocuğa aşıktım. Hoş bir ait vardı. Adamın parası yok diye beni bıraktı. Birtakım açıklamalarımı deneyimle hakikat orantılı olarak yapıyorum. Beni istediği üzere yerlere götüremiyor diye komplekslendi ve bu yüzden ayrıldık. Gitti daha sonra güçlü bir kızla evlendi, pislik!

“YALAN YANLIŞ BİR ŞEY SÖYLEMEDİM”

yaşamın zorluklarını bilen bir beşerim. Zorluk yaşayan insanların hepsine hürmet duyuyorum. Yanlış anlaşıldım için özür diledim aslına bakarsanız. Yoksa palavra yanlış bir şey söylemedim. Sahiden gayem bu değildi. Her reaksiyona de bu kadar gönül koyacak durumda değilim. Özür dileme muhtaçlığı hissettim.

“SÜREKLİ AYAKKABIYA 100’ER BİN TL VEREMEM”

Kimseyi mutsuz etmek istemiyorum, mutsuz da olmak istemiyorum. O denli bir kriterim yok. Kimseyi üzmemek ismine bunları söylemiş oldum. Cemiyet hayatından geliri üst, üst, üst düzeydeki birfazlaca dostum, arkadaşım var. Ben de onlarla hayat paylaşamıyorum. Onlar üzere özel uçaklarla daima bir yerlere gidip gelemem. Onlar üzere lüksüm yok benim de. Ne yapayım artık kendimi mi küçükseyeyim? benim gelirim bu. Tanışırım, sohbet ederim fakat ayak uyduramam. Daima ayakkabılara, çantalara 50-100 bin TL’ler veremem.