Alişan: Altı ayda bir linç yiyorum

Bilgin

Global Mod
Global Mod
2018 yılında dünyaevine giren Alişan ile Buse Varol, geçtiğimiz şubat ayında evliliklerinde kriz yaşadıkları ve boşanacakları haberleriyle uzun mühlet konuşulmuştu. Kızı Eliz’in doğum günü için kayınvalide Suzan Tektaş’ın meskeninde gerçekleşen kutlamaya kendisinin davet edilmediği itiraf eden Varol, lüks bir otelde yaş günü partisi düzenlemişti. Alişan ise aile içinde kutlama yapmıştı. Oyuncunun evlilik yüzüğünü çıkarması, ayrılık savını güçlendirmişti. Magazin gündeminden düşmeyen kriz aşıldı ve Varol yeniden alyansını taktı. Ünlü çift, ilgilerinin üstündeki kara bulutları büsbütün dağıtmayı başardı.

‘ÜÇÜNCÜ ÇOCUK’ CEVABI

2019 doğumlu Burak isminde bir oğlu ve 2021 doğumlu Eliz isminde bir kızı olan 45 yaşındaki müzikçi, son olarak üçüncü çocuğu istediği tezleriyle isminden kelam ettirmişti.

Alişan, basın mensuplarının kelam konusu haberleri hatırlatması üzerine, “Yok, düşünmüyoruz. İki çocuk iki dadı, üç çocuk üç dadı. Kâfi, artık ekonomik kısıtlamalara gittik” karşılığını vermişti. Aralık 2021’de yaptığı açıklamada üçüncü sefer anne olmak istediğini de lisana getiren Buse Varol ise “5-6 sene daha sonra olacak biçimde üçüncü çocuğu düşünüyorum” tabirlerini kullanmıştı.

“SURVİVOR’I MASAJ YAPTIRMADAN İZLEYEMEZ”

Alişan, bu kelamlarından daha sonra artık de toplumsal medya paylaşımıyla dikkat çekti. 2.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından oğlu Burak’ın televizyon karşısında masaj yapılırken imajını yayınlayan ünlü müzikçi, gülücük emojisiyle birlikte “Survivor’ı masaj yaptırmadan izleyemez” notunu düştü.

“SADECE FOTOĞRAF ÇEKTİM”

Sosyal medyada kimi kullanıcılar, kısa müddette gündem olan ‘masaj’ paylaşımına reaksiyon gösterdi. Alişan ise epeyce konuşulan pozla ilgili olarak ‘2. Sayfa’ya şu açıklamayı yaptı; “Fizyoterapist bize geldi. Burak ‘Ben de masaj istiyorum’ diye tutturdu. Yalnızca fotoğraf çektim.”

“TERLİKLERİM BERKAY STYLE”

Alişan, evvelki gün kuaför salonuna giderek oğlu Burak’ın saçlarını kestirdi. Keyfi yerinde olan Burak kuaförden çıktıktan daha sonra yerinde duramadı. Spor kıyafeti ve terliği ile objektiflere takılan Alişan muhabirlere “Nasıl olmuşum? Bakın terliklerim Berkay style” diyerek takıldı.

“HİÇ KİMSEYE BİR ŞEY DEMEK DÜŞMEZ”

Muhabirlerle sohbet eden Alişan, “Bayram konserlerine hazırlıklar başladı. Yaz konserlerimde bütün günlerim doldu diyebilirim” dedi. Muhabirlerin, Gülşen’in sahne kıyafetleri ve son konserinde bir bakılırsavlinin omuzlarına çıkıp, müzik söylemesi hakkında ne düşündüğüyle ilgili soruyu Alişan, “Ben o işlere hiç girmek istemiyorum. Burası demokratik bir ülke. Herkes istediği üzere giyinip istediği şarkıyı söyleyebilir. Sonuçta kıymetli olan ne olursa olsun sahneye çıkıp doldurması. Hayranları onu yadırgamıyor, eşi yadırgamıyor. O yüzden hiç kimseye bir şey demek düşmez” yanıtını verdi.

“LİNÇ BANA SERUM ÜZERE GELİYOR”

Oğlu Burak’ın masaj görüntüsü ile ilgili de konuşan Alişan, “Ne diyebilirim ki? aslına bakarsanız altı ayda bir linç yiyorum. Linç artık bana antibiyotik üzere, serum üzere geliyor. ‘Bir linç yiyeyim de kendime geleyim’ durumuna getirdiler beni sağ olsunlar” diyerek sitemde bulundu.