Alina Boz, Mithat Can Özer ile ilgisinin sırrını deklare etti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Güzel oyuncu Alina Boz, geçtiğimiz gün Etiler’de yer alan bir yerde arkadaşıyla yemek yedi. Yer çıkışı basın mensuplarıyla konuşarak kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan 24 yaşındaki Boz, “‘Maraşlı’ dizisinin direktörü Arda (Sarıgün) ile yemek yedik” tabirlerini kullandı.

“KONUŞUYORUZ ARADA”

Eski rol arkadaşı Burak Deniz’in meslektaşı Nilperi Şahinkaya ile yaşadığı olay hatırlatılan ünlü isim, “Basından gördüğüm kadarıyla biliyorum. Davaya taşınmış olay, bir şey söylemem hakikat olmaz” dedi ve Deniz’le ortasının fazlaca güzel olduğunu belirterek; “Biz takım olarak epey uygunduk, onu konuştuk demin de. İlgilerimiz devam ediyor” biçiminde konuştu.

Burak Deniz’le görüşmeye devam ettiğini de söyleyen oyuncu, “Konuşuyoruz ortada. Bu orta ağır; bir Adana’da, bir orada, bir burada. Çok iş yaptı bu ortalar, biraz dağıldık tabi” açıklamasını yaptı.

“TEPKİLER ÇOK GÜZEL”

‘Bandırma Füze Kulübü’ sinemasında rol alan oyuncuya gelen reaksiyonlar sorulduğunda, “Tepkiler epeyce hoş. Ben de bugün sinemaya gideceğim arkadaşlarımla birlikte, onların bir reaksiyonlarını ölçeyim. Çok tatlı bir sinema oldu. Devir işi olması, insanlara motivasyon vermesi durumu beni daima heyecanlandırır, hayli severim bu biçimde sinemaları. Okuduğumda da fazlaca hoşuma gitmişti ondan ötürü” dedi.

“SEVDİKLERİME TAM DESTEK”

Sevgilisi Mithat Can Özer’in sineması izlemediğini söyleyen Boz’a, sinemada erkek arkadaşının hayallerine uyan bir genç kızı oynadığı hatırlatılıp, “Normal hayatta da bu biçimde misiniz?” diye soruldu. Başarılı oyuncu, bu soru karşısında, “Tabii ki. Arkadaşlarımın, sevdiklerimin, her insanın hayallerinin ardında durmak istiyorum” diye konuştu. “Mithat beyin hayalleri gerçek olsun diye elinizden geleni yapar mısınız?” Sorusuna ise “Tabii ki, yaparım. Siz yapmaz mısınız? Sevdiklerime her vakit tam destek” yanıtını verdi.

“İYİ ANLAŞIYORUZ”

Uzun yıllardır Mithat Can Özer’le yaşadığı ilginin sırrı da sorulan Alina Boz, münasebetlerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiklerini söyleyerek, şöyleki karşılık verdi:

Biraz kişilikle alakalı bir durum bence göz önünde olmamayı tercih etmek. Birbirimize her hususta dayanak veriyoruz. Güzel de anlaşıyoruz. Kişiliklerimiz de uydu. Biraz da sabır yani bu biçimde bağların sırrı bence. Uygun geldik birbirimize biz, işin sırrı o biraz. Baht.

Alina, oyunculukla ilgili sonları sorulduğunda; “İnandığım projeyi yaparım ben. Dizilerde bu biraz güç oluyor, senaryoyu siz de bilmeden işe giriyorsunuz. Ancak bu istikrarlar değişiyor. Dijitalimiz de epeyce kuvvetli artık, hoş senaryolar çıkartıyoruz bizde” dedi.

“HERKESİN KİŞİLİĞİ FARKLI”

Hafsanur Sancaktutan’ın rol aldığı dizideki argümanlı sahneleriyle alakalı da konuşan ünlü isim, “Dünya artık bunu yapıyor, biz niye yapmayalım ki? her insanın ardındayım; inandığı, güvendiği her işte herkes oynasın. her insanın kişiliği ve tercihleri farklı” sözlerini kullandı.

“ÜZÜLÜYORUM BU TÜRLÜ HABERLER ÇIKTIKÇA”

Meslektaşı Aslı Bekiroğlu’nun, ‘Bandırma Füze Kulübü’ galasında rol arkadaşı Deniz Can Aktaş’ın röportaj verdiği sırada sohbet etmesi ve gülmesi sebebiyle reaksiyon çektiği hatırlatılan Boz, “Yapımcımız Mustafa Uslu orada bir espri yaptı, ‘ben konuşturuyorum herkesi’ diye. Kendi üstüne aldı o durumu. Aslı fazlaca tatlı bir insandır hakikaten, üzülüyorum onun hakkında bu biçimde haberler çıktıkça. Ben bu kadar samimi ve içten, hislerini bu kadar açık açık belirli eden epeyce az insan tanırım. Aslı da onlardan birisi” dedi.

“BELKİ VAKTİ GELİNCE YAPAR”

Sevgilisi Mithat Can Özer’in annesi Sezen Aksu’nun sahnelere geri dönüp dönmeyeceğiyle ilgili de sorular yöneltilen oyuncu, “Bunun karşılığını benim vermem hiç gerçek olmaz. Biliyorsunuz, kendisi epey çalışkan ve mesleğine, ülkesine aşık bir bayan. Tahminen vakti gelince yapar, bana da sürpriz” dedi.