Aleyna Tilki’ye sürücü dayanmıyor!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET

22 yaşındaki Aleyna Tilki, Etiler’de yer alan bir yerden çıkarken görüntülenmişti. Küçük eteğiyle bakışları üzerinde toplayan genç müzikçi, kendi aracını süren erkek arkadaşı ile ilgili olarak, “Şoförünüz mü? Yerden birlikte çıktınız?” sorularını da yanıtsız bırakmıştı.

YÜZÜNÜ ÇANTASIYLA SAKLADI

Aleyna Tilki, sonraki gün de Etiler’deki bir kulüp çıkışında görüntülenmişti. Çok alkollü olan ve bundan evvelki gece üstündeki kıyafetlerin birebiri üzerinde olduğu için kameralardan yüzünü çantası ile saklayan müzikçinin, iki gündür daima partilerde olduğu ve konuta gitmediği için üzerini değiştiremediği öğrenilmişti.

Aynı arkadaş kümesi ile yerden ayrılan Tilki, çabucak sonrasında gazetecilerin kendisini çekmesiyle süratlice oradan ayrılmıştı.

“ŞOFÖR İŞTEN ÇIKTIĞI İÇİN YARDIMCI OLUYOR”

Tilki, son olarak trafikte görüntülendi. Flaşların patlaması ile kısa bir şok yaşayan Tilki’nin aracını genç bir erkek sürüyordu. Muhabirlerin “Yanınızdaki beyefendiyi soralım. Yeni erkek dostunuz mı?” sorusuna Tilki “Çocukluk arkadaşım kendisi. Sürücü işten çıktığı için bana yardımcı oluyor. Arabayı o sürüyor” dedi.

İKİ AYDA ÜÇ SÜRÜCÜ DEĞİŞTİRDİ!

Tilki’nin uzun yıllar yanında çalışan sürücüsü işten ayrıldıktan daha sonra iki ay içerisinde yaklaşık üç tane sürücü değiştirdi.

“SONUÇTA O BİR ÇOCUK”

Öte yandan geçtiğimiz günlerde 500 TL karşılığında yüzüne Aleyna Tilki yazdıran bir gencin manzaraları toplumsal medyada gündem olmuştu. Bunun hatırlatılması üzerine ünlü müzikçi, “Çok tatlı lakin çocuk çok ufak. Dövme yapma sonucu alacak yaşta değil. Üzüldüm onun ismine. Çok tatlıydı aslında, fakat çocuk o sonuçta” sözlerini kullanmıştı.

“BEN DAHA UFAĞIM”

Muhabirlerin “Sizin dövmeye bakış açınız nedir?” sorusuna Aleyna Tilki, “Benim dövmelerim var. Tüm yaşıtlarıma ‘Yavrum, çocuğum’ diye sesleniyorum ancak ben daha ufağım. Unutturmuşlar benim çocuk olduğumu” cevabını verdi.