Acemi sürücü Umut Evirgen!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Serenay Sarıkaya, daha evvel meslektaşları Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun’la aşk yaşayan Umut Evirgen ile bir arada olduğu argümanlarını her seferinde yalanlamıştı. “Uzun vakittir birbirimizi tanıyoruz, yalnızca arkadaşız” demekle yetinen oyuncu, ünlü işletmeci ile sarmaş dolaş görüntülenmişti.

Sarıkaya, rol aldığı Alice Müzikali’nden daha sonra soluğu Evirgen’in yanında almıştı. Oyuncu, Evirgen’i evvel boynundan öpmüş, daha sonra da sarılmıştı. Evirgen de sevgilisine alnından öperek karşılık vermişti. 29 yaşındaki hoş ve kendisinden üç yaş büyük işletmecinin samimi halleri dikkatlerden kaçmamıştı.

İTİRAF GELDİ!
Uzun müddettir arkadaş olan ikilinin, yaklaşık altı ay evvel bu dostluklarını flörte dönüştürdüğü konuşuluyordu. Bağlantılarını gözlerden uzakta yaşayan ikiliden birinci açıklama Umut Evirgen’den gelmişti.

Kasım 2021’de ‘teve2 Magazin Masası’ muhabirine konuşan Evirgen, “bu biçimde aşkı kabul ediyor musunuz?” sorusu üzerine, “Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz” itirafında bulunmuştu.

KONUTTAN birlikte ÇIKTILAR
Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen çifti, geçtiğimiz akşam Sarıkaya’nın Etiler’de bulunan konutundan çıkarken görüntülendi. İkili, kapıda basın mensuplarının beklediğini görür görmez devayı farklı otomobillere binmekte buldu. Serenay Sarıkaya kendi otomobiline art kapıdan binerken, Evirgen ise ön kapıda duran otomobiline tek bindi. Basın mensuplarının hiç bir sorusuna yanıt vermeyen çift, farklı yollara sapıp gözden kayboldular.

“BUGÜN BİRİNCİ KULLANIŞIM”
Ünlü isimlerle yaşadığı aşk ile ismini duyuran Umut Evirgen, evvelki gün yeni motosikletiyle Bebek’teydi. Huzursuz bir biçimde kullandığı gözlenen Evirgen, “Yeni aldım, bugün birinci kullanışım acemiliğim ondan” dedi. Yakın vakit yeni bir sinema sineması çekeceğini de belirten Evirgen, sinemada Kubilay Aka’ya rol vereceğini belirtti.?

“SEN DAİMA AŞKLA”
Öte yandan Parıltı Fettahoğlu’nun geçtiğimiz ay Instagram hesabından yayınladığı poz başları karıştırmıştı. Ünlü oyuncu, Evirgen ile fotoğrafının altına, “Sen daima aşkkkk’la” bildirisini yazmıştı. Fettahoğlu’nun takipçilerinin, toplumsal medyada gündem olan gönderinin altına nazar boncuğu ve kalp emojileri koymaları “Yeni bir aşk mı?” sorusunu akıllara getirmişti.

“O BENİM CAN DOSTUM”
Sekiz yıllık eşi ve 2016’da dünyaya gelen kızı Elisa Güzin’in babası Levent Veziroğlu’ndan Mart 2021’de mutabakatlı olarak tek celsede boşanan 42 yaşındaki oyuncu, Umut Evirgen ile dikkat çeken fotoğrafı hakkında ‘2. Sayfa’ya şu açıklamayı yapmıştı:

“Umut benim can dostum. O daima aşkla yaşasın, huzurla.”