ABD, Floransa konsolosluklarını kapatma planını onaylıyor

Asil Kurt

New member
Floransa'daki ABD Konsolosluğu, Trump yönetiminin bugün yayınlanan bir rapora bağlı olarak Amerika'nın aşırı ayak izinin kapsamlı bir revizyonunun bir parçası olarak kapanmayı planladığı diplomatik karakollar arasında yer alıyor. Punchbowl Haberleri.

Hareket, dünyanın dört bir yanındaki on büyükelçilik ve on yedi konsolosun kapatılmasını özetleyen Yönetim ve Bütçe Ofisine sunulan daha geniş bir 2026 bütçe teklifinin bir parçasıdır. Yalnızca Avrupa'da, Fransa'da beş ABD konsolosluğu ve iki tanesi Almanya'da Edinburgh ve Floransa'daki konsolosluklarla birlikte kapanış için Slad.

Buna göre Punchbowl Haberleri Raporda, kapanmayı hedefleyen konsolosluklar, konsolosluk iş yükü, personel maliyeti, güvenlik koşulları ve bölgesel Bureus'tan geri bildirim dahil olmak üzere birçok kritere göre değerlendirildi. İtalya'nın merkezindeki kilit diplomatik ve kültürel bağlantı olan Floransa'nın konsolosluğu, Roma'daki ABD büyükelçiliğine “katlanacak”.

Gibi Florence Daily News Önceki raporda, Floransa konsoloslukları, Toskana ve ötesindeki Amerikan vatandaşlarında destek, öğrenci programı ve kültürel bozulmalarda uzun zamandır önemli bir rol oynamıştır. Kapanışı, ABD'nin bölgeyle nasıl etkileşime girdiği konusunda önemli bir değişimi temsil edecektir.

Teklif, Trump yönetiminin daha önce rapor ettiği gibi, Dışişleri Bakanlığı'nın bütçesini yaklaşık yarıya indirme çabalarını yansıtıyor. Siyasi. Yönetim ayrıca Montreal ve Halifax gibi büyük şehirlerdeki ABD konsolosluklarının minimal personel ve yerel destekle söz konusu “Flex tarzı ışık konsolosluğu” na küçülmesini de yerine getiriyor.

Teklifin tamamlanması gereken yıla sahip olsa da – Dışişleri Bakanı Marco Rubio tarafından onaylanmalı ve son olarak Kongre tarafından – ABD'nin yurtdışında ABD diplomatik hediyesini küçültmek için yakın tarihte en anlamlı belgelerden birini işaret ediyor.

Tarafından elde edilen belge Punchbowl Haberleri Kıdemli Trump yönetim yetkilileri tarafından derlendi ve yönetim için Dışişleri Bakanı'na atıfta bulunarak “M. Kapanış Önerileri” başlığını taşıyor. José Cunningham şu anda bu pozisyonu oyunculuk kapasitesinde tutuyor.

Hikaye geliştikçe Florence Daily News Bu teklifin şehri ve Floransa'ya uzun zamandır demirlenen birçok ABD-İtalya programını nasıl etkileyebileceğini takip etmeye devam edecek.

İlgili

Florence Daily News'ten Discovery Daha Fazla

E -postanıza gönderilen en son yayınları almak için abone olur.