108 kilo veren Aslı Samat’tan aşk ömrü açıklaması

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Aslı Samat, 2015 yılında setlere adım atmış ve bir periyot çok kiloları ile gündemde yer almıştı. 173 kiloya kadar ulaşan Aslı Samat, 6 sene evvel mide ameliyatı geçirdi ve daha sonrasında 65 kiloya kadar indi.

Samat, “Kilo verince hayatınız nasıl değişti?” sorusuna şu cevabı vermişti:

Çok daha rahat bütün günümü dışarıda geçirebiliyorum ve hiç bir yerim ağrımıyor. Oyuncuyum sonuçta, gelen roller bile değişti. Biri bana dizide aşık olabiliyor, evvelden olamazdı. Şişman bir kıza aşık olan birini gördünüz mü?

“ESKİDEN BİR KONUT ALINABİLİRDİ”

“Estetik operasyonlara ne kadar para harcadınız?” sorusu da yöneltilen 31 yaşındaki oyuncu, “Kaç para harcadığımı hiç hesaplamadım. Bu elden alıp, bu elden doktora veriyorum. Evvelden bir mesken alınabilirdi harcadığım ölçüye. Ben mecburdum, aslında ‘estetik’ diyoruz lakin sıhhatle ilgili bir şey bu” formunda konuşmuştu.

“HER ŞEY DIŞ GÖRÜNÜŞ”

Yaklaşık 300 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından spor paylaşımları da yapan ve son haliyle gündem olan Aslı Samat, “adamların zayıfladıktan daha sonra size karşı davranışları değişti mi?” sorusu üzerine, “Karşı cinsin evvelden bir davranışı yoktu, artık var. Zira evvelden ben yoktum lakin artık varım. Güzel bir şey mi bundan emin değilim. İnsanları kandırmanın da bir manası yok. Aşk sevgi… Her şey birinci baktığında dış görünüş. Hala balık etli olabilirim fakat artık var olduğumu hissediyorum” sözlerini kullanmıştı.?

“SEN HAYIRDIR!”

Daha evvel yaptığı bir açıklamada “Sabah kalkıyordum, pizzayla kahvaltı yapıyordum. hiç bir şey yoksa bile makarna yiyordum” kelamlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, “10 yıldır tanıdığım biri bana açılsa, ona ‘Sen hayırdır’ derim. Bu saatten daha sonra bana açılanlar yeni tanıştığım şahıslar oluyor” diye konuşmuştu.

“ÇOK ÂLÂ İLERLİYOR HER ŞEY”

Aslı Samat, geçtiğimiz gece Asmalımescit’teki Room Pera isimli yerde arkadaşlarıyla bir arada keyifli ve saatlerce sohbet etti. Samat, gazetecileri kırmayarak soruları yanıtladı. Samat, “Çok yeterli ilerliyor her şey. Başrolde Şifanur Gül’ün en yakın arkadaşını oynuyorum. Drama olarak ön plana çıkan bir dizi büyük bir haz duyarak oynuyorum. 31 yıldır bunu bekliyormuşum, ağladığım sahneleri acı çektiğim sahnelerde hissederek oynuyorum” dedi.

“İYİ BİR PROJE OLDU BİZİM İÇİN”

“Komedilerde oynamak fazlaca zevkliydi” diyen oyuncu şu biçimde devam etti; “Yeni kısımlarda eğlenceli espirili komik sahneler de olacak alışılmış ki ancak her vakit yalnızca bunu oynamak bizim için hayli kısıtlayıcı oluyor. Cemal Şan ile çalışma da hayli keyifli o da bizi fazlaca destekliyor düzgün bir proje oldu bizim için.”

“ESKİ SAYFAYI KAPATTIĞIMDA BAKACAĞIZ”

Gazetecilerin “Aşk ömrünüzde biri var mı?” sorusuna Samat, “Bu usul sorulara karşılık verdiğimde dönüp dolaşıp beni buluyor. Büyük konuşmuş oluyorum, kendimle ilgili eski bir sayfayı yüzde yüz kapatamadığım için kapattığımda bakacağız artık ona” diye konuştu.?

Verdiği kilolarla değişik bir görünüme kavuşan ünlüler…

(Ümit Erdim)

(Feyza Civelek)

(Yeşim Ceren Bozoğlu)

(Pelin Öztekin)